SVAR PÅ NÅGRA FRÅGOR:

1. Varför gillar du just daniel?
svar: För han är en underbar person som jag vet att jag kan lita på, känslorna har bara blivit starkare
och starkare men han har en grymt bra personlighet!
2. Har du gillat/vart intresserad av ngn annan under den tiden ni har vart tillsammans?
svar: Nej
3. vem är din absolut bästavän ?
svar: Just nu rikard
4. favorit maträtt ?
svar: hmmm.. Typ tacos kanske
5. bästa filmen ?
svar: har ingen just nu.

1. Vem är din bästa vän?
svar: Rikard
2. Varför fortsatte du inte med innebandyn?
svar: jag vet inte riktgit :D
3. vad anser du att gränsen vid otrohet går?
svar: det beror lite på, otrogenhet kan  vara på olika sätt, känslomäsigt otrogenhet och såklart om man gör någon med någon annan, inte direkt krama en vän men ah
4. Har du någon favoritlåt?
svar: Inte direkt finns många bra.

_____________________________________________________________________________________________________________

Nu sitter jag hemma med Daniel, skönt att träffa han eftersom han vart borta i helgen.
Vi kollar såklart på os finalen i hockey, USA-CAN. ska sova sen tror jag, riktgit skönt att slippa gå till skolan imorn
sånt gillar vi! Har inte mycket att skriva nu om jag ska  vara ärlig. Puss och Kram/ annie



JAG OCH GRABBARNA

Heeej på er! sitter hemma på rummet med Rikard och Filip, dom sov här som sagt och det var riktigt mysigt. Igår kväll spelade vi en massa kort (ungefär 3 timmar...) och sen fixade vi sängarna och la oss och kollade på film. Filip somnade direkt som vanligt, och låg och pratade i sömnen haha, han drömde om kort ? tror vi spelat lite för mycket dom senaste dagarna.  Alla vaknade idag runt 9 och då kollade vi klart på Shrek, och sen har vi tagit det lungt och fixat oss och så. Har inte några direkta planer idag men det blir säkert något roligt, Puss och kram/Annie


DARLING

Har varit en grymt skön dag idag, började med att mami och jag åkte till skärholmen och shoppade en massa, fick med mig hem lite tröjor, 2 par skor, lite smycken, ett par byxor, smink m.m. Mycket lyckad shopping runda!
När vi kom hem var det dags att byta om och sedan dra till träningen, gick bra men var ganska tråkigt. Men ibland blir det ju så också... Nu kom precis filip och strax kommer även rikard, så kvällen spenderas med dom och det blir väl kort spel eller något, haha ;)


Me and my love!

HAPPYFACE

Fredagen börjar lida mot sitt slut, och jag har en enorm huvudvärk och det svider jätte mycket i halsen.  men jag  måste verkligen berätta hur oerhört glad jag är idag!
Det har varit plus grader hela dagen, det har börjat slaska och snön börjar smällta bort. ÄNTLIGEN lite närmare till våren nu, fast fortfarande ganska långt...
Anyway, sov hos daniel igår kväll och vi kollade på "Zoombieland" med daniels lillebror också, den var lite konstig men helt okej. Idag var jag med daniel, såklart först. Sen satt jag Rikard och Filip och spelade kort 2 och en halv timme i streck. Kan ni då fatta vilket liv vi har?... Nej men det var mycket trevligt, och efter det gick jag och tränade en snabbis på gymet. Har blivit mycket träning denna vecka och det är riktgit nice.



25 Februari 2010

Hej på er! Har precis duschat och packat ihop grejer, så nu ska jag till daniel
vi ska också förbi statoil en sväng och köpa en film! Mysigt.
Idag var jag, Daniel och frida och åkte pulka iaf, mycket roligt. Efter det kom filip och rikard hit, vi åt semla
och spelade kort. För ett tag sen kom jag hem från gymet, gick riktigt bra och det var väldigt skönt.
Var där med Jennifer och det var super kul, så framöver blir det nog mycket träning med henne!
Vi har inte träffats på väldigt länge så det var rikgtigt roligt att umgås och prata med henne.


SAKNAR HÅRET

Godmorgon läsare. Sitter framför tvn med Daniel, skönt att äntligen ha lov och ha lite sov morgon.
Tyvär vaknade man ju klockan 6 idag av att daniels mobilalarm går, eftersom han skulle upp och kolla hockey.
Jag sov vidare och det var riktigt skönt. Idag händer väl inte så jätte mycket, vi ska nog ta det mest lungt, och senare ska jag träffa filip.
Det kommer nog bli en skön och slapp dag. Puss och kram


Fular mig som vanligt

Tja, sitter och kolla på Brooke knows best, kom nyss hem från Rikard och ska snart dra och träna.
Sista Kickbox träningen med laget, lite synd det har varit himla kul.
Och nu äntligen har jag loooooov, så kvällen blir spenderad med Daniel, kolla på film blir det nog
jag kan ju bara skratta åt alla er andra som inte har lov, HAHA!
Dags att byta om nu, se yah!


Skoldags

Godmorgon, jag tänkte bara slänga in ett kort inlägg innan jag drar till skolan, eftersom jag går själv idag kan jag gå lite senare. Det blir att plugga järnet idag, nu när det är sista dagen!
Ha en underbar dag! puss och kram


The bitch is back on blogg.se

Som jag alltid säger ungefär... nu är det dags att börja blogga igen! Och jag ska angatiera mig för er skull!
Så jag börjar med att ha en frågestund, ni får svar på alla frågor på fredag.

Sista dagen i skolan imorgon innan lovet, ska bli riktigt skönt att vara ledig och tänka annat en bara plugg ett tag,
är såklart lite stressad tills imorgon eftersom vi både har inlämning av projekt och matte-prov. Men jag tror nog att det ska gå bra, eftersom jag ligger bra till i skolan just nu. På lovet blir det vila och mys med Daniel, ska försöka hinna träffa lite kompisar jag inte brukar vara med så ofta med tror jag också. Och så ska jag och några kompisar upp till Romme nästan vecka för att åka skidor, himla nice kommer det bli.
Idag var det först skolan och jag jobbade med spanska nästan hela tiden eftersom vi  var instängda i ett rum med vår lärare som typ tvingade oss att plugga just spansksa. Efter det var jag med daniel, vi tog det lungt och hade det allmänt soft. Och nu för en stund sen kom jag ut ur en lång skön ducsh, efter att jag vart och tränat på gymet.
Ska kolla lite på matten nu och sen mysa ner mig i sängen och kolla på oc. Puss på er! /Annie


-

Hola! Sitter hemma framför tvn nästan död, kanske för att Anna väckte alla kvart över 8 idag?
Igår tillbringade jag kvällen framför tv med anna, daniel, rikard, anton och filip. Kollade på Melodifestivalen, som verkligen sög, sen var det ju Paradise XL och sen kollade vi på film Big Daddy. Riktigt mysig kväll, innan allt åt vi även pizza och hamburgare. Mums!
Idag vaknade vi RÄTT TIDIGT eftersom anna låg och skrattade och väckte oss alla... Så vi åt frukost och tog det lungt. Sen började vi göra en film, men den spårade ut eftersom vi alla tyckte att den 3e scenen skulle vara en sex-scen,(det skulle bli en skräckfilm..) och allt typ spårade ut. haha, det var det vi hann eftersom rikard och filip skulle hem. Sen efter det drog dom andra också och jag städade mitt rum.
Inte speciellt kul, men det måste ju göras ibland. Imorn är det dags för prao på Ica maxi, hoppas det blir roligt iallafall! puusss!/a



Mongolid barn, som vanligt.

Hello. Ligger hemma i sängen och kollar på OC, är heeelt fäst i det, kan inte sluta kolla... Nej men jag har ju ändå inget bättre för mig så ja. Tror jag strax ska fixa naglarna och sen någon gång kommer Daniel. Och vad ska vi göra? hmmmm, ingen aning. haha för vi är så jävla tråkiga att vi oftast bara ligger och sover i soffan, men det är roligt det med. Ska tvinga ner han på stan så vi kan hyra film, i think! blir säkert att ingen orkar.
Nej nu ska jag fortsätta kolla på OC och städa lite och så. puuuuusss!/annie


Mycket fin bild...
men du ska veta att jag saknar våran tid filip
vi var så bra.
jag kommer alltid finnas här för
dig, och det vet du<3

Jag skulle testa mina läppar mot någon annan om du lämna mig nu.

Hej allesamman! Sitter hemma i soffan med syster och mamma och kollar på andra avenyn, fast det har blivit så överdrivet känns det som men jag kan inte sluta följa det, haha... Nej men idag har jag haft en mycket bra dag, jobbade skit bra i skolan, så nu ligger jag bra till i alla ämnen, sen efter skolan åkte jag och saara hem till mig, köpte lite godis innan också, usch vi är tjocka... Vi läste iallafall tidnignar, var osociala och kollade på tv. Har saknat att vara med henne! Efter att jag hon gick somnade jag i soffan och sedan var det träning, fick boxas med mina tränare, haha. Men det var så himla kul, älskar dom träningarna helt seriöst. Alla borde testa det, tycker jag.
Är helt slut nu, men det är ändå en skön känsla. Ska fortsätta kolla sista kvarten nu, pusss!<3


saknar dig darling! Har alltid så grymt kul med dig, du betyder oerhört mycket.
Glöm aldrig det hjärtat, vi får se till att vara någon dag!<3


finalen

Hinner inte uppdatera mycket, eftersom det är Paradise Hotel nu! Final idag, kommer fan sakna det sen, vad ska man kolla på då liksom  =(.
Jaja, börjar bara om någon sekund, så kan inte skriva mer. puuuusss!


22.00 nästa!

Hej allesammans. Kom hem för en liten stund sen, har varit i stan med Felicia hela eftermiddagen. Var himla mysigt, fast innan det var det ju skolan, men jag pluggade hanska bra så japp. Sen drog vi upp till stan och kollade runt massa och jag hittade; En t-shirt, (lite på skämt, haha), en rutig skjorta, ett skärp, ett linne och några armband. Rikigt nöjd faktiskt, sen åt vi också i Kungshallen, MUMS! och när vi skulle åka hem köpte vi en muffins också, tjocka som vi är ;). Men eftersom alla tågen typ blev inställda fick vi ta tunnelbanan till Skärholmen och därifrån fick vi skjuts av Felicias föräldrar. Tack för en jätte mysig dag Felicia! Puss på dig hjärtat.
Nu ska jag fortsätta kolla på "Outsiders" och sedan ikväll blir de PAAAAAARADICE HOTEL! ÄLSKAÄLSKAÄLSKA!

Pusssss!/annie



ooootroligt seriös bild, men orkar inte, haha.
Min fina tröja jag köpte idag iaf! <3

RSS 2.0