...

Jag är trött
Men jag vill inte sova
För innan ska jag duscha
och kolla på ett avsnitt av O.C
Imorn ska jag plugga
och shoppa med Felicia.
Det är kallt ute
och jag vill ha sommar
och bli brun
jag vill orkar inte blogga
men jag gör det ändå.
så kul känner jag just nu, kul jag har verkligen inte! pusss

Everyting i do, i do it for you.

Nu blir det mys hemma hos mig med Daniel, ska kolla på någon film och så tror jag.
Laddat med chips, läsk och naturgodis! (Y)
Ha en bra kväll, puuusss!


Rikard är ful.

Hej där! Förlåt för dålig uppdatering, men så blir det ibland. Igår var det först skola, och skridskor.. var väl helt okej, men en jäla tönt följde efter mig hela tiden, ska inte nämna namn men japp! Efter skolan drog jhag ner till stan, skulle träffa saara men hennes buss kom aldrig så Kim och Lion följde med mig för att ta hål i örat, gjorde typ jääätte ont men det får man väl ta. Efter det drog jag hem till Daniel och störde han när han satt och spelade, jag stängde av spelet och då blev han lite sur ;). Efter det sov vi typ lite och bara tog det lungt. Senare på kvällen gick jag och Filip till Rikard och kollade lite på film, åt semla, och spelade spel... Sen drog filip hem och jag typ somnade.
Nu sitter jag och rikard och kollar på tv och lyssnar på musik, ska snart hem och byta om till träningen! vet inte riktigt ad jag ska göra mer idag men det blir daniel ikväll iaf, puuuuusss!/A


Hittade en bild på Filip på rilles data, SKIT SÖT! <3


Saknar er!

Tjena, nu sitter ny duschad hemma i soffan och kollar på "Andra avenyn", börjar bli så jävla tråkigt för för mycket händer men ändå. Idag var det skola som vanligt, inte speciellt kul men det gick riktigt fort faktiskt. Efter skolan gick jag runt lite med Maja, Malin och Viktor gick till ica ochså. Sen kom Daniel hem till mig, och sedan var det dags för träning.Skit roligt var det, vi boxades och så. Gjorde det för länge sen en dag i veckan med Jennifer, riktigt kul att komma igång lite med sånt igen! Skönt att träffa alla också.
ska kolla det sista nu och sen fixa lite saker och sedan sova. puss på er!/ annie


Jag saknar er verkligen jätte mycket! <3

Fina oskar :)

Hejhopp gummisnop.. Sitter hemma hos lilla Oskar, Filip och Jakob är även här. Först idag var det skola, riktigt slappt men fick ganska mycket gjort. Sen efter det åkte jag och Filip och jag till stan, fick med mig hem; kastanjevatten, 2 par leggins, 2 trosor, ett linne och lite så. Vi åt också på kolgrillen! yaaumie. Sen efter det gick vi till oskar, och vi har inte gjort speciellt mycket. Kollade lite på tv och jag försökte hålla hans fågel men jag vågar fortfarande inte... Nej nu ska jag vara lite social, puuuuuss!<3

Underbar dag!

Hej på er! Har haft en riktigt nice dag idag, började med att när jag kom ner för trappan helt nyvaken, kommer en pigg daniel och skrämmer mig! Haha, inte så roligt men ändå, vi gjorde frukost kollade på tv och tog ett lååångt bad! Mysigt värre, fixade mig och efter det kom farmor och farfar. Blev mycket fikning den här helgen men det förvinner på träningarna i veckan! Är så himla glad över att komma igång igen. Kvällen slutade iallafall med bio med mina fina pojkar daniel, rikard och filip. Kollade på "Instängd 2", ganska bra, liknade 1an väldigt mycket fast mer till hoppande. Nu ska jag strax upp och duscha, och sedan kolla på en film innan jag ska sova. Mamma och pappa ska boka spanien till sommaren! fast sommaren känns ganska långt bort nu.. Synd, hoppas på finare väder! har inte mycket mer att skriva så ah, får väl ta att säga godnatt... så godnatt !
pussss/A



Förlåt mig, det var inte det här jag ville..

Ja nu börjar dagen närma sig sitt slut och man får erkänna att den har varit bra. Släkten kom vid 3 och vi hade det trevligt. Fikade, kollade på film och pratade en massa. Fick lite mer pengar, ett par solglassögon, en jätte fin ring, och av min gudfar fick jag kondomer och en vibrerande ring som man ska ha på snoppen när man har sex? Haha, ja han tyckte det var roligt iallfall, så ah haha. Nej men det har varit en jätte bra födelsedag och har fått många gratulationer, och det gillar vi! :)
Nu sitter jag, frida, mamma och daniel iallafall med snacks på bordet och robbinson på tv-rutan, riktigt mysigt. Tror det blir att kolla på någon film sen också så det blir jätte bra (y) ska iallfall fokusera på tvn nu.  pussss/A


Om jag viste att det skulle blivit såhär skulle jag aldrig valt den väg jag valde, du kommer föralltid vara min bästavän mathilda. Jag vet att jag inte vart en bra kompis, jag har gjort det vi sa aldrig skulle hända, men det hände, och det var bara mitt fel. Jag älskar dig mest Mathilda "Vilda" Svensson! "Jag ska kämpa för det här för du är hon jag vill ha, det bara é så!" <3

15 år idag!

Vaknade idag av att mamma. pappa och frida kom in och sjöng för mig, dom hade med sig paket också!
Fick lite kläder, filmer, pengar, moppe kurs m.m. Sen efter frukosten åkte jag och pappa till ica maxi, köpte lite grejer och så eftersom släkten kommer snart. Kommer typ bli mycket folk, och jag har ont i huvudet, inte kul!
Men dom kommer ju hit för min skull så det är klart det ska bli kul :) Men ska gå till daniel nu, skriver mer ikväll, ha en underbar dag! puusss/a

Jag orkar inte mer, vill inte vara kvar...

Tjena mors! Anna och Filip gick precis hem från mig, ganska sönt det var mycket liv och skratt. Och jag är riktigt trött och har sjukt ont i magen! Men sånt är livet ... Eller? Skit samma, skolan först idag var väl... hur ska jag säga? TRÅÅÅÅKIGT! Jag orkar inte med skolan, faktiskt ärligt, betygen måste höjas men jag orkar inte jobba, men aja ska sluta ta upp mina problem, hehe..
Efter skolan drog jag och Filip direkt till solariumet och soooolade, behövs mycket mer! Men det kommer;)
Sen kom iallafall anna också,och vi tog bussen hem till mig. Spelade kort, laggade mat, gjorde meningar på kylskåpet och anna städade och tog hand om mitt marsvin? ( HAHAH!! ) Jag tror bara att det är jag filip och anna som tycker det är kul men jejej. Hade en sjukt rolig dag med dom! Tack hörrni. Imorn är det fredag, riktigt skönt och sen fyller ju faktiskt jag år på lördag (Y) STOLT, emh nej. puuuuussss!/A

Det finns inget slut för oss baby!

Hejsan, jag sitter hemma framför tvn och datan. Var sjuk hela igår gick från skolan på första passet och blev magsjuk på eftermiddagen, är mycket bättre nu men är ganska trött och så. Men ska iallafall till skolan imorn.
Tråkigt att vara sjuk på min och Daniel ett års dag som var igår, men hna var också sjuk så vi hade typ smittat varandra också, inte bra att pussa någon ibland, haha men att inte pussa han skulle ju vara ett helvete. Iallafall, har inte gjort mycketidag, kollat på film med min syster och slappat framför tv. Ska försöka komma  ut lite, typ gå på promenad.. hahah typ som gamlingar men ja, det ska bli skönt ändå.
Hoppas ni haft en bättre dag en jag har iallafall.

pusssss


tillsammans är vi oslagbara älskling, ingenting kommer någonsin komma emellan oss.
Jag älskar dig mest av allt pojkvän! <3

I for get..

Att Anton fyller 16 år idag! Hoppas du haft en underbar födelsedag, nu är du en stor pojke. HAHA!
Nej men Grattis iallafall Snuskanton, du betyder grymt mycket! <3


Hemma från arboga nu.

Förlåt för dålig uppdatring men har varit i Arboga hela helgen med Daniel och hans familj eftersom det var tävlingar.
På lördagen kollade vi på när Bogge brottades, och nu idag Erik (daniels lillebror). Det är ganska kul faktsikt,
och speciellt alla som är små och sen när dom förlorar börjar dom gråta.. fett synd men ändå lite kul. :)
Har inte gjort speciellt mer än bara tagit det lungt. Vad har ni haft för er i helgen?
Snart ska jag vara med Rikard och åka plastpåse, en kul grej som vi brukar göra, haha!
Sen eftersom jag typ gått upp tidigt i helgen ska jag sova tidigt.


Jag saknar dig my world! Vi måse träffas oftare! <3

Klarar mig inte utan fotboll längre!

Först av allt ska jag säga GRATTIS till johanna som fyller 16 år! Hoppas du haft en jätte bra dag tjejen!
Min dag har varit slapp och skön. Började med skolan, hade spanska och det var faktiskt ganska kul den här gången! Haha, men sen gjorde jag inte mycket mer i skolan. Gick hem till daniel en stund också.
Efter skolan gick jag till daniel igen och vi kollade på tv och typ sov lite. Sen nu efter har jag inte gjort ett piss.. Men har iallafall bestämt mig att jag går tillbaka till fotbollen nu! Jag klarar mig inte utan det längre!

Nej nu ska jag kolla lite mer på tv och sen sova lite.
puuuuussss!

Skräck film och godis är ett måste!

Japp nu är det skola som valigt igen då, gick bara till halv 11 men hade matte, bar slappt men imorn börjar det "på riktigt".. Vad ska man säga, dags för stress och ännu mer krav. Men nu ska vi inte tänka mer på det. Efter skolan gick jag, rikard, daniel och anton hem till rikard, åt lite och kollade på film. Efter ett tag drog daniel och anton hem, så jag och tjockis rikard gick till vårt hem "ICA" och köpte godis, naturgodis och läsk. Men det behövs när man ska kolla skräck film! Vi kollade på "SAW VI" den var väl som alla andra dom filmerna ... haha, blodig, lite tråkig och ganska äcklig. Men nu har man sätt den iallafall.
Gjorde inte mycket mer idag, dags att sleepa snart eftersom man ska upp tidigt imorn också.

puuuuusss


10 Januari 2010-

Yes, nu har nästan hela 10 januari gått också, och jag har verkligen inte gjort någonting idag typ.
Daniel kom hit och vi typ sprang runt i huset och skrek för att han jaggade mig, sen sov och kollade lite på tv. Och nu skulle han hem, och jag fick tydligen inte följa med?... Konstigt. Aja, jag och min syster har även gjort glass i vår glassmaskin, men i börjann gjorde vi fel så den blir uppäten imorn (Y).
Och imorn ja... SKOLA! Om vi börjar med lektionerna på en gång dööööödar jag seriöst någon!
Men nu ska jag iallafall vara med min älskade Rikard. GILLAR'T! <3


Gamal bild men whaaaaatevah! <3

Man gör inte alltid rätt.

Hej på er! Sitter hemma själv i köket, Daniel gick precis så jag har ur tråkigt..
Igår var jag som sagt med Anna det var skoj, vi åkte till mig, kollade på tsatsiki och bara hade det skönt.
senare på kvällen kom daniel till mig, och vi kollade på "scary movie" med mamma och pappa. Och sen gick vi och la oss. Riktigt slapp dag, men kanske bäst att ta det lungt nu eftersom skolan börjar på måndag! Jag är skit taggad, men skulle vart skönt med iaf några dagars ledigt till. Ikväll tror jag det blir bio med Daniel, och kanske någon mer? Tror iaf vi ska se "Sharlok Holmes" (om den nu stavas så...)
Men tror jag ska slägga i mig lite frukost nu och sen börja fixa mig. puuuuusss/A



ge mig sommar! <3


Skööönt..

Godmorgon på er! .. eller inte så god morgon för mig.
Somnade halv 5 efter att sätt filmen"The proposal". Ganska bra faktiskt.
Men halv 10 blev vi väckta av att Annas pappa kommer in, och eftersom vi var tvugna att
gå upp börja han prata om typ säckpipor?.. Haha, det var lite roligt men
inte skönt att sova 5 timmar.
Men nu ska jag och Anna iaf snart börja fixa oss, och sen dra till mig tror jag
eftersom det kommer typ 10 pers hit, och dom ska sjunga!?..

Ja, det kommer väl mer inlägg under dagen antar jag.

puuuuusss!


9 timmar tog det bara..

Tjaaa.. Nu är vi äntligen klara med den där musikvideon, tog gaaaanska lång tid.
Och självklart är den för stor för både facebook och youtube! 9 timmar säger jag bara..
Men det var ju kul, och den blev rolig! (tycker vi)..
Nej men nu ska vi kolla på film och sen sova, hoppas ni haft det bra idag!

pusssss!


Saknar blogglivet!

Känner att jag saknar blogg livet! Dags att börja igen!
Keep reading nu alla. Jag lovar det kommer mer!



Sitter hemma hos anna nu, vi ska strax börja på en musikvideo! HAHAHA!
Vi har försökt hur länge som helst men nu vet vi hur vi ska göra, kan lägga upp den sen,
jag tror ni får ett gott skratt då iallafall!
Senare ska vi ta upp gamla minnen och göra ansiktsmask och kolla film, Kan någon säga en bra film
som vi kan hyra!? Tack i förhand!

pussssss! <3

RSS 2.0